Wijzigingen in de Raad van Bestuur

27 maart 2009 – 18.00 u – Gereguleerde Informatie

Antwerpen – Thenergo (Euronext Brussel: THEB), leidinggevende ontwikkelaar en operator van gedecentraliseerde duurzame energieprojecten, kondigt wijzigingen aan in de samenstelling van haar Raad van Bestuur.

Om persoonlijke redenen heeft Jacques Putzeys besloten afstand te doen van zijn functie als voorzitter van de Raad van Bestuur van Thenergo. Jacques Putzeys werd op 7 maart 2006, bij de overgang van Energo naar Theolia Benelux, benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur. Gedurende zijn voorzitterschap heeft Thenergo grote ontwikkelingen doorgemaakt. De Raad van Bestuur dankt de heer Putzeys voor zijn toewijding en bewezen diensten. Jacques Putzeys blijft lid van de Raad van Bestuur.

Op 24 maart 2009 werd Sofinan bvba, vertegenwoordigd door Norbert van Leuffel, aangesteld als nieuwe voorzitter van de Raad van Bestuur, waarin hij sinds juli 2006 zetelde als niet-uitvoerend bestuurder en voorzitter van het auditcomité. Voordien bekleedde de heer Van Leuffel topfuncties bij General Biscuits/Lu-Brun, KPMG en Transmarcom.

Centenary bvba, vertegenwoordigd door de heer Yves Leysen, heeft, om persoonlijke redenen, ontslag genomen als lid van de Raad van Bestuur. Op voorstel van Yves Leysen besloot de Raad van Bestuur Bavaco nv, vertegenwoordigd door de heer Ivo Van Vaerenbergh, als niet-uitvoerend bestuurder te coöpteren. De bevestiging van de coöptatie zal worden voorgelegd aan de eerstvolgende Algemene Vergadering. Ivo Van Vaerenbergh is voorzitter van de Raad van Bestuur van Aquafin en bestuurder bij Reynaers Aluminium, VLEEMO, ZiekenhuisNetwerkAntwerpen en Lanbokas/Landbouwkrediet. Voordien was Ivo Van Vaerenbergh voorzitter van de Raad van Bestuur van VMH (Vlaamse Milieu Holding) en SCK (Studiecentrum voor Kernenergie) en hij was bestuurder bij Indaver.

Over Thenergo
Thenergo, gevestigd in België, is een snelgroeiende, onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas, bio-olie en houtachtige biomassa. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: het bedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte.
Thenergo is genoteerd op Euronext Brussel (Ticker: THEB).
Voor meer informatie:
Chris Belien

General Counsel & Secretary
T.: +32 3 292 96 99
Chris.belien@thenergo.eu
Caroline Kerremans
Communications Manager
T.: + 32 3 292 97 01
Caroline.kerremans@thenergo.eu

Gateway House, Brusselstraat 59
B-2018 Antwerp
Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *