Veranderingen aan de Thenergo-top

30 september 2009 – 18.00 u – Gereguleerde Informatie

Antwerpen – Thenergo (Euronext Brussels: THEB), een leidinggevende ontwikkelaar en operator van gedecentraliseerde duurzame energieprojecten, kondigt aan dat Thenergo nv en Carl Malbrain bvba, vertegenwoordigd door Carl Malbrain, in onderling overleg en in goede verstandhouding, besloten hebben de samenwerking te beëindigen. Carl Malbrain besloot afstand te doen van zijn functie als uitvoerend lid van de Raad van Bestuur. Hij zal het bedrijf met onmiddellijke ingang verlaten.

“Omwille van uiteenlopende visies hebben Thenergo en Carl Malbrain samen besloten de samenwerking te beëindigen. We bedanken Carl Malbrain voor zijn expertise en toewijding in de ontwikkeling van Thenergo.” zei Norbert Van Leuffel, Voorzitter van de Raad van Bestuur van Thenergo. “Het huidige management neemt ruimere verantwoordelijkheden op onder mijn leiding tot een nieuwe CEO wordt aangesteld.”

Vandaag heeft de Raad van Bestuur Yann Massoulier gecoöpteerd als niet-uitvoerend bestuurder van Thenergo. De bevestiging van de coöptatie zal voorgelegd worden op de volgende Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Yann Massoulier is hoofd van de afdeling hernieuwbare energie bij Hestiun Ltd. en heeft een internationaal management track record.

Over Thenergo
Thenergo, gevestigd in België, is een snelgroeiende, onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas, bio-olie en houtachtige biomassa. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: het bedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte.

Voor meer informatie:
Chris Belien
General Counsel & Secretary
T.: +32 3 292 96 99
Chris.belien@thenergo.eu

Caroline Kerremans
Communications Manager
T.: + 32 3 292 97 01
Caroline.kerremans@thenergo.eu

Gateway House, Brusselstraat 59
B-2018 Antwerp
Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *