Toelating van de aandelen van Thenergo op Euronext Brussel en Euronext Parijs

Antwerpen – Thenergo (Alternext Parijs: ALTHE), een belangrijke ontwikkelaar en operator van gedecentraliseerde duurzame energieprojecten, kondigt de dubbele toelating aan tot notering en verhandeling van zijn aandelen op de hoofdmarkt van Euronext Brussel en Euronext Parijs, voorzien op 25 augustus 2008. De aandelen zullen niet meer noteren op Alternext Parijs vanaf 22 augustus 2008 na beurs.

Thenergo is een publieke naamloze vennootschap naar Belgisch recht gespecialiseerd in de opwekking van warmte en elektriciteit via cogeneratie op basis van hernieuwbare energiebronnen (biogas, biomassa, bio-olie, hout en secundaire brandstoffen) en aardgas. De groep staat tevens in voor de ontwikkeling, de constructie, de exploitatie en het beheer van gedecentraliseerde energiecentrales.

Het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap bedraagt momenteel 115.781.570,92 euro. Het is vertegenwoordigd door 17.236.007 aandelen zonder nominale waarde, volledig onderschreven, volledig volstort en allen van dezelfde categorie genoteerd op het private plaatsingsegment van Alternext Parijs onder de ISIN code BE0947217122.

Een prospectus is goedgekeurd door de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen op 19 augustus 2008. Dit Prospectus, zijn samenvatting in het Nederlands en Frans en de kennisgeving van goedkeuring van het Prospectus door de CBFA werden overgemaakt door de CBFA aan de Autorité des Marchés Financiers (AMF).

Kopieën van het Prospectus in het Engels en zijn Nederlandstalige en Franstalige samenvatting zijn kosteloos te verkrijgen bij de Vennootschap op de exploitatiezetel te Brusselstraat 59, 2018 Antwerpen (België). Het Prospectus en zijn samenvatting zijn beschikbaar op de volgende websites: www.thenergo.eu, www.kbcsecurities.be, www.kbc.be, www.dexia.be. Het Prospectus is ook beschikbaar op de website van Euronext (www.euronext.com). De kennisgeving van goedkeuring van het Prospectus door de CBFA en de Franstalige samenvatting zijn tevens beschikbaar op de website van de AMF (www.amf-france.org).

Een wettelijke aankondiging zal ook worden gepubliceerd in het Bulletin des annonces légales obligatoires op maandag 25 augustus 2008.

“Wij zijn verheugd de overgang te kunnen maken van Alternext Parijs naar Euronext Brussel en Parijs, ondanks het feit dat we begin juli ons publiek aanbod hebben moeten intrekken wegens verslechterende marktomstandigheden,” verklaarde Carl Malbrain, CEO van Thenergo.

Thenergo publiceert zijn halfjaarlijkse resultaten na beurs op 28 augustus 2008.

Over Thenergo
Thenergo, gevestigd in België, is een snelgroeiende, onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas, bio-olie, hout en secundaire brandstoffen uit afval. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: het bedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte. 


Sinds 14 juni 2007 noteert Thenergo op Alternext Parijs onder ticker: ALTHE.

www.thenergo.eu

Voor meer informatie:
Christophe Van Nevel
Chief Financial Officer
Tel + 32 3 292 97 05
christophe.vannevel@thenergo.eu

Caroline Kerremans
Communications Manager
Tel + 32 3 292 97 01
caroline.kerremans@thenergo.eu

Gateway House, Brusselstraat 59
B-2018 Antwerpen
Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *