Thenergo naar enkele notering op Euronext Brussel

2 maart 2009 – 18.00 u – Gereguleerde Informatie

Antwerpen – Thenergo (Euronext Brussels: THEB and Euronext Paris: THEPA), een leidinggevende ontwikkelaar en operator van gedecentraliseerde duurzame energieprojecten,  heeft besloten de notering van haar aandelen op Euronext Parijs vanaf vandaag te laten schrappen. De notering van de aandelen op Euronext Brussel blijft behouden.

Sinds de invoering van het ‘single order book’ op 14 januari 2009 bij Euronext heeft het Thenergo-aandeel slechts één koers voor haar notering op de twee Euronext-beurzen (Parijs en Brussel). Het is in dit kader dat Thenergo besloot haar aandelen op Euronext Parijs te delisten. Bovendien kan Thenergo dankzij deze delisting een kostenbesparing realiseren. Ondanks een delisting van de aandelen in Parijs blijven de mogelijkheden voor de aandeelhouders om te handelen in het aandeel dezelfde.  

Over Thenergo

Thenergo, gevestigd in België, is een snelgroeiende, onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas, bio-olie en hout. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: het bedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte.

Voor meer informatie:
Chris Belien
General Counsel & Secretary
T.: +32 3 292 96 99
Chris.belien@thenergo.eu

Caroline Kerremans
Communications Manager
T.: + 32 3 292 97 01
Caroline.kerremans@thenergo.eu

Gateway House, Brusselstraat 59

B-2018 Antwerp

Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *