Thenergo kondigt vertrek aan van Jean-Marie Santander als lid van de Raad van Bestuur

29 september 2008 (21u00 CET) – Gereguleerde informatie

Antwerpen – Thenergo (Euronext Brussel: THEB en Euronext Parijs: THEPA), een toonaangevende ontwikkelaar en operator van gedecentraliseerde, schone energieprojecten, kondigt vandaag het vertrek aan van Jean-Marie Santander als lid van de Raad van Bestuur, waar hij sinds 2006 zetelde als vice-voorzitter en niet-uitvoerend bestuurder.

Om de industriële slagkracht van haar Raad van Bestuur te versterken zal Thenergo aan de Raad voorstellen om een vertegenwoordiger van Agri Investment Fund (AIF) te coöpteren. Zo’n coöptatie moet nog worden bevestigd door een Algemene Vergadering van aandeelhouders.

De Raad van Bestuur dankt Jean-Marie Santander voor zijn belangrijke bijdrage aan de snelle groei en ontwikkeling van Thenergo, en meer in het bijzonder voor de grote rol die hij speelde in de succesvolle kapitaalverhoging van € 70 miljoen in juni 2007.

Over Thenergo

Thenergo, gevestigd in België, is een snelgroeiende, onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas, bio-olie, hout en secundaire brandstoffen uit afval. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: het bedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte.Sinds 25 augustus 2008 heeft Thenergo een dubbele listing op Euronext Brussel (Ticker: THEB) en Euronext Parijs. (Ticker: THEPA).    

Over Agri Investment Fund

Agri Investment Fund werd in november 2007 opgericht door M.R.B.B., de financiële holdingmaatschappij van Boerenbond. Agri Investment Fund investeert in bedrijven die bijdragen aan de versterking van de competitiviteit van de land- en tuinbouwsector in de regio waar de Boerenbond actief is. Agri Investment Fund trad in mei 2008 toe tot het kapitaal van Thenergo.  

Voor meer informatie:

Christophe Van Nevel

Chief Financial Officer

Tel + 32 3 292 97 05

christophe.vannevel@thenergo.eu

Caroline Kerremans

Communications Manager

Tel + 32 3 292 97 01

caroline.kerremans@thenergo.eu

Gateway House, Brusselstraat 59

B-2018 Antwerpen                                                       

www.thenergo.eu 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *