PMV converteert eerste 2.500 obligaties

18 juni 2009 – 18.00 uur – Gereguleerde Informatie

Thenergo (Euronext Brussels: THEB), de leidinggevende ontwikkelaar en operator van gedecentraliseerde duurzame energieprojecten, kondigt aan dat ParticipatieMaatschappij Vlaanderen, die via een converteerbare obligatielening € 10 miljoen investeerde in Thenergo, 2.500 van de 10.000 obligaties converteert.

De conversie gebeurt aan het dertigdaags gemiddelde van de koers van de Thenergo-aandelen. Ze resulteert in de creatie van 1.023.034 nieuwe aandelen.

Deze conversie is opnieuw een teken van het vertrouwen dat PMV heeft in de activiteiten van Thenergo. Thenergo heeft ondertussen 30 operationele duurzame energieprojecten met een bruto geïnstalleerd elektrisch vermogen van 77 MW en een thermisch vermogen van 200 MW.  

Over ParticitpatieMaatschappij Vlaanderen

ParticipatieMaatschappij Vlaanderen geeft vitamines aan de Vlaamse economie. PMV streeft daarbij naar economische groei, maar hecht ook veel belang aan het maatschappelijke rendement van haar initiatieven. Kortom, PMV geeft stuwkracht aan projecten die belangrijk zijn voor onze regio. Op die manier creëert PMV meer/waarde voor het geld dat Vlaanderen investeert in zijn toekomst.

Over Thenergo
Thenergo, gevestigd in België, is een snelgroeiende, onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas, bio-olie en houtachtige biomassa. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: het bedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte. Thenergo is genoteerd op Euronext Brussel (Ticker: THEB).  

Voor meer informatie:

Chris Belien
General Counsel & Secretary
T.: +32 3 292 96 99
Chris.belien@thenergo.eu

Caroline Kerremans
Communications Manager
T.: + 32 3 292 97 01
Caroline.kerremans@thenergo.eu

Gateway House, Brusselstraat 59

B-2018 Antwerp

Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *