Leysen en Binergy Ieper

20 mei 2010 – 08.00 u – Antwerpen – Gereglementeerde Informatie

Thenergo kondigt vandaag aan dat het afsluiten van deverkoop van Leysen NV aan Van Gansewinkel Groep met twee weken wordt uitgesteld(uiterlijk 3 juni 2010) om de opschortende voorwaarden te vervullen. De verkoopvan Leysen NV aan Van Gansewinkel Groep komt hiermee niet in het gedrang.

Daarnaast besloot de Raad van Bestuur van BinergyIeper om aan de Rechtbank van Koophandel de toestemming te vragen om de Wet van31 januari 2009 betreffende de Continuïteit van de onderneming toe te passen opBinergy Ieper.

Over Thenergo

Thenergo, gevestigdin België, is een onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar enoperator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas enhoutachtige biomassa. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: hetbedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbijhernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte. Vandaagbeheert Thenergo 30 operationele energie-installaties met een elektrischvermogen van 85 MWe en een thermisch vermogen van 207 MWth.

 

Voor meer informatie:

 

Chris Belien
General Counsel & Secretary
T.: +32 3 292 96 99
Chris.belien@thenergo.eu

 

CarolineKerremans
Communications Manager
T.: + 32 3 292 97 01
Caroline.kerremans@thenergo.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *