Gewone Algemene Vergadering 2011 van Thenergo

Algemene vergadering van aandeelhouders keurt jaarrekening 2010 goed

 

4 mei 2011 – 20.00 uur – Gereguleerde Informatie

Antwerpen – Thenergo (Euronext Brussel: THEB), een ontwikkelaar en operator van gedecentraliseerde duurzame energieprojecten, kondigt de resultaten van haar Algemene vergadering van aandeelhouders aan.

De Algemene Vergadering (AV) keurde heden alle agendapunten goed, waaronder de jaarrekening voor het boekjaar eindigend op 31 december 2010. Het volledige jaarverslag 2010 kan gedownload worden van de website www.thenergo.eu

Bestuurders Sofinan bvba met vaste vertegenwoordiger de heer Norbert Van Leuffel, de heer Johan Keppens, de heer Olivier Dellacherie en de heer Yann Massoulier hebben heden ontslag genomen als lid van de Raad van Bestuur. De AV benoemde ParticipatieMaatschappij Vlaanderen nv met vaste vertegenwoordiger de heer Jan Van De Voorde, FiveFinancialSolutions bvba met vaste vertegenwoordiger de heer Paul Van de Perre, Nico Terry bvba met vaste vertegenwoordiger de heer Nico Terry, Benphistema bvba met vaste vertegenwoordiger de heer Martin Duvivier, de heer François Van Leeuw en DV-COM bvba met vaste vertegenwoordiger de heer David Claikens tot nieuwe bestuurders van de Vennootschap voor een periode van 4 jaar. ParticipatieMaatschappij Vlaanderen en FiveFinancialSolutions worden als afhankelijke bestuurder beschouwd, de anderen als onafhankelijk bestuurders.

 

Jan Van De Voorde maakt deel uit van het managementteam van ParticipatieMaatschappij Vlaanderen en is er Groepsmanager duurzame ontwikkeling. Hij behaalde een master in Toegepaste Economische Wetenschappen te Antwerpen en in financiële Economie te Louvain-la-Neuve.

Paul Van de Perre is CEO van FiveFinancialSolutions en gedelegeerd bestuurder van Caesar Real Estate Fund. Hij behaalde een master in Economie te Brussel en heeft een jarenlange ervaring in M&A en opstartende bedrijven.

Nico Terry is CFO bij 4Energy Invest. Hij werkte in het verleden onder andere bij Tractebel, Dynegy en Nuon. Hij behaalde een graad in de Toegepaste Economie aan de KU Leuven en een MBA aan de Solvay Business School.

 

Martin Duvivier was na een internationale carrière bij Jacobs, manager hernieuwbare energie bij Nuon. Hij behaalde een ingenieursdiploma aan de K.U. Leuven en vulde dit aan met managementopleidingen, onder meer aan de Harvard Business School.

François Van Leeuw is CFO bij Belwind en investor relations manager bij Colruyt. Voordien werkte hij als financieel analist bij Bank Degroof en als onderzoeker aan de V.U. Brussel. Hij behaalde een master in Toegepaste Economie aan de V.U. Brussel.

David Claikens is oprichter en partner van 70Watt Capital S.C.A. SICAV-SIF, een Luxemburgs alternatief investeringsfonds in de Europese energiemarkten. Hij beheert het BNP Paribas Fortis Film Fund in opdracht van BNP Paribas Fortis. Voorts levert hij diensten als consulent in onder andere corporate finance en strategie. Hij behaalde een MBA diploma aan HEC School of Management in Parijs en aan de London Business School.

Over Thenergo

 

Thenergo, gevestigd in België, is een onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van aardgas en biogas. Thenergo biedt haar klanten een belangrijke meerwaarde als ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte.

 

Voor meer informatie:

 

Chris Beliën CEO

T.: +32 3 292 96 96

Chris.Belien@thenergo.eu

Gateway House, Brusselstraat 59

B-2018 Antwerp

Belgium

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *