Binergy Ieper en Cintras

08 juni 2010 – 21.00 u – Antwerpen – Gereglementeerde Informatie

Antwerpen – Thenergo (Euronext Brussels: THEB) maakt bekend dat vandaag de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen is ingegaan op het verzoek van Binergy Ieper nv, dochteronderneming van Thenergo nv, tot het toepassen van de Wet van 31 januari 2009 betreffende de Continuïteit van de ondernemingen voor een periode tot 10 augustus 2010.

Vandaag besloot de Raad van Bestuur van Cintras nv de boeken van de vennootschap neer te leggen. De vorderingen van Thenergo nv op Cintras werden al afgeboekt op 31 december 2009. Cintras is een voormalige dochteronderneming van Leysen, die een onderdeel bleef van de Thenergo-groep na de verkoop van Leysen. De activiteiten van Cintras waren gerelateerd aan de jatrofa-activiteiten die ondertussen werden beëindigd.

Over Thenergo

Thenergo, gevestigd in België, is een onafhankelijke en volledig geïntegreerde ontwikkelaar en operator van duurzame energieprojecten op basis van biogas, aardgas en houtachtige biomassa. Thenergo biedt haar klanten een absolute meerwaarde: het bedrijf is een ‘one-stop provider’ voor duurzame energieoplossingen, waarbij hernieuwbare brandstoffen omgezet worden in elektriciteit en warmte.

Voor meer informatie:

Chris Belien
General Counsel & Secretary
T.: +32 3 292 96 99
Chris.belien@thenergo.eu

Caroline Kerremans
Communications Manager
T.: + 32 3 292 97 01
Caroline.kerremans@thenergo.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *